کد مطلب: 226972
داعش کشته‌هايش را کجا دفن مي‌کند
تاریخ انتشار : 1395/08/19 10:11:18
نمایش : 1432
يک گردان ويژه در داعش وجود دارد به اسم «گردان اموات». اين، مهم‌ترين گردان امنيتي در داعش است. اعضاي آن لباس سياه مي‌پوشند و احکام اعدام کساني که فرار کنند و خائنين و جاسوس‌ها [طبق تعريف خودشان] را اجرا مي‌کنند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، هشام الهاشمي از برجسته‌ترين پژوهشگران عراقي در زمينه‌ي امور امنيتي و سازمان‌هاي تروريستي  و مشخصا سازمان داعش محسوب مي‌شود. الهاشمي که تاکنون سه کتاب درباره‌ي داعش و القاعده منتشر کرده، از سوي سازمان به «ارتداد» محکوم شده است، چون او از اولين کساني بود که توانست اسامي واقعي فرماندهان داعش و ساختار داخلي و روش کارش را رسانه‌اي کند.
 
 
نور ايوب از روزنامه‌ي الاخبار لبنان مصاحبه‌اي با او داشته که ترجمه‌ي آن را مي‌خوانيم:

*نور ايوب: با اطلاعاتي که در اختيار داريد، جريان قضايا در نبرد موصل چطور پيش مي‌رود؟

 
 
-هشام الهاشمي: در اين نبرد سه اتاق عمليات وجود دارد: اتاق عمليات اول در اربيل که کردها در رأس آن هستند و عمليات‌هايش با بغداد و ائتلاف بين‌المللي هماهنگ است. اتاق عمليات دوم که در القيارة است و متعلق [به حکومت مرکزي] بغداد است و در هماهنگي با ائتلاف بين‌المللي است. اتاق عمليات سوم، اتاق عمليات الحشد الشعبي است که در تلول الباج قرار دارد.
 
«گردان اموات» چيست/داعش کشته‌هايش را کجا دفن مي‌کند/ چند هزار تروريست در موصل وجود دارد؟ 
هشام الهاشمي 
 
 
 
اتاق عمليات اربيل و القياره در هماهنگي با ائتلاف بين‌المللي طرحي سه مرحله‌اي براي سيطره بر شهر تهيه کردند: مرحله‌ي اول محاصره‌ي شهر است و نزديک شدن به ساحل راست و چپ دجله در موصل (به نحوي که فاصله‌ي نيروها به هر دو ساحل، يکي باشد).
 
[گفتني است که رودخانه‌ي دجله از داخل شهر موصل رد شده و به اين ترتيب در داخل شهر، دو ساحل، ساحل چپ و ساحل راست، ايجاد کرده است.] محاصره قرار است از 5 جهت باشد: شمال شرقي، شرق، جنوب شرقي، جنوب و جنوب غربي. ولي با وجود رسيدن نيروهاي عراقي به محلات شرقي شهر (از مسير جنوب شرق) تروريست‌هاي داعش به شدت و با قدرت در جبهه‌ي جنوبي مي‌جنگند و مقاومت مي‌کنند (مشخصا در منطقه‌ي حمام العيل).

 

 

*از چگونگي تقسيم نيروهاي داعش در شهر اطلاعي داريد؟

 

-طبق اطلاعات ما، تعداد نيروهاي داعش در موصل 6000 نفر است که به اين ترتيب تقسيم شده‌اند: در ساحل سمت چپ 3 گردان تاخيري حضور دارند (گردان‌هايي که هدفشان مانع ايجاد کردن در پيشروي طرف مقابل است) به همراه يک گردان انتحاري. در ساحل سمت راست 5 گردان رزمي حضور دارند به همراه يک گردان انتحاري. تعداد اعضاي هر گردان رزمي بين 350 تا 500 نفر است و از گردان هاي تاخيري مهم‌تر محسوب مي‌شوند.
 
«گردان اموات» چيست/داعش کشته‌هايش را کجا دفن مي‌کند/ چند هزار تروريست در موصل وجود دارد؟ 
 
 
موصل 65 محله دارد و فکر مي‌کنم داعش در ساحل سمت چپ، در 5 محله خواهد جنگيد اما در ساحل سمت راست نمي‌دانيم در کجا خواهند جنگيد چون آنجا مناطق سختي است و تراکم جمعيتي اهالي، بسيار شديد است. ولي مطابق با پيش‌بيني‌هاي بغداد، داعشي‌هايي که در ساحل سمت چپ مي‌جنگند شکست خواهند خورد اما در ساحل سمت راست (در جانب غربي‌آن)، حفره‌اي براي آنها باقي گذاشته‌اند تا بتوانند فرار کنند. البته الحشد الشعبي اين حفره را مسدود خواهد کرد.

*شخصا مايليد اين حفره مسدود شود يا نه؟

-ترجيح مي‌دهم بگذاريم به سوريه بروند و در آنجا نابودشان کنيم.

*برآوردي از تلفات انساني داعش تا اين لحظه داريد؟ و منابعتان چيست؟

-تا اين لحظه بيش از 1400 نفر از تروريست‌هاي داعش در نبردهاي جاري کشته شده‌اند. منابعمان از داخل موصل است.

*داعش کشته‌هايش را کجا دفن مي‌کند؟

 

-هرجا که در صحنه‌ي ميداني کشته شوند، در قبرهاي دسته‌جمعيِ از پيش آماده شده. يک گردان ويژه در داعش وجود دارد به اسم «گردان اموات». اين، مهم‌ترين گردان امنيتي در داعش است. اعضاي آن لباس سياه مي‌پوشند و احکام اعدام کساني که فرار کنند و خائنين و جاسوس‌ها [طبق تعريف خودشان] را اجرا مي‌کنند.
 
«گردان اموات» چيست/داعش کشته‌هايش را کجا دفن مي‌کند/ چند هزار تروريست در موصل وجود دارد؟ 
 
«گردان اموات» چيست/داعش کشته‌هايش را کجا دفن مي‌کند/ چند هزار تروريست در موصل وجود دارد؟ 
نيروهاي سياه‌پوش مامور اعدام
 
 
 
اينها مسئول از بين بردن آثار کشته شده‌ها هم هستند، کمااينکه هيچ وقت هيچ اثري از کشته‌ها نديده‌ايم جز در نبرد کرکوک که در بين مردم کشته شدند، چون نيروهاي خط‌شکن و انغماسي بودند. [انغماسي‌ها، مهاجميني هستند که به صورت انتحاري به دل دشمن هجوم مي‌برند و تا کشته شدن مي‌جنگند.]

*در طول دو سال گذشته آيا داعش در نبردي تعيين‌کننده شکست خورده است؟

-نه داعش تا الان در نبرد تعيين‌کننده‌اي شکست نخورده است. داعش در تمام نبردهايي که در عراق داشته چند دسته‌ي تاخيري در صحنه‌ي نبرد مي‌گذاشته و بعد شروع مي‌‌کرده به عقب‌نشيني تدريجي. جز در نبرد بيجي که شهري مللو از نفت است و داعش در آنجا سرسختانه جنگيد [و نهايتا در مقابل الحشد الشعبي شکست سنگيني خورد].

*داعش بر سر چه چيزهايي در صحنه‌ي جنگ پافشاري نشان مي‌دهد؟

-دو مسئله: ثروت و هويت. اگر شهري برايش هويت خاص داشته باشد يا نمادين باشد در آنجا خواهد جنگيد.

*اين مسئله در نبردهاي موصل چگونه است؟

 

-ممکن است داعشي‌ها در نبردشان در موصل از خود پافشاري [و مقاومت] نشان دهند چون موصل، هويت خلافت است و در آنجا بود که برپايي خلافت اعلام شد و از بين رفتن مرزها [بين عراق و سوريه و برپايي «دولت اسلامي] اعلام گرديد و در آنجا بود که رهبر سازمان، ابوبکر البغدادي، خطبه [آغاز خلافت را] خواند.
 
اما اگر تصميم به عقب‌نشيني تدريجي بگيرند (بر اساس محاسبه‌ي منافع و مفاسد، طبق موازين شرعي خودشان) آن وقت به سمت تلعفر خواهند رفت و در آنجا خواهند جنگيد، مثل نبرد کوباني (عين العرب سوريه)، يعني نبردي هويتي. و در آن صورت الحشد لشعبي قربانيان زيادي خواهد داد، خصوصا که از پوشش [حمايتي] هوايي برخوردار نيست. و اگر به سوريه بروند، فکر مي‌کنم ارتش سوريه مناطق زيادي را از دست خواهد داد.

منبع:مشرق

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html